sâm. iun. 15th, 2024

Dacă vinul ăsta ar fi altă artă? Muzica mea de Jiana Rose 2020

Dacă-i Jiana rose, e Oltenia profundă transpusă cumva în modernitate de prietenii de la Crama Oprișor. Și-atunci e Tudor Gheorghe, clar: e primăvară, e energie, e vibrație bună și chef de joc, #hainoroc!

N-a trebuit să fac niciun efort la asocierea asta dintre vin și muzică (am început seria asta aici, dar veți găsi toate aceste asocieri pe blogul meu dacă dați un search după „muzica vinului”). Jiana rose mi-a plăcut întotdeauna, așa că Medalia de Argint recent câștigată la evaluările Gilbert & Gaillard (dați un click și puteți vedea și caracterizarea făcută de specialiști acestui vin din 2020) n-a făcut altceva decât să-mi reconfirme preferința subiectivă. Vouă? Vă doresc să vă bucurați de vinul ăsta la fel ca de muzică și invers, Doamne-ajută!

PS N-am uitat ce-am promis în primul episod – și anume că o să-l provoc pe prietenul Zoli Toth, care a inspirat această serie de asocieri între vin și alte arte și a creat un concept foarte fain legat de muzică și vin (deocamdată discret, ca masonii! 😉 ), să ne împărtășească și el din trăirile lui mult mai educate în domeniu legate de muzică și vin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *